AUGH

Klockan är ett på natten, jag ska upp sex, och JAG HITTAR INTE MIN LÄXA. För att inte tala om att det kommer ta en timme att skriva den. Minst. Sen måste jag plugga Kanji. URGH.
Ergh, egentligen får jag väl inte prata om det här, men eftersom ingen vettig människa läser den här bloggen ändå så -
SINCREA, bandet jag såg i Lördags och som jag sprang på i Asakusa, ska ha någon slags web-TV grej där jag ska vara med. En av medlemarna ska lära mig prata Japanska, tydligen. Inte killen som tydligen känner igen mig, för han slänger saker på mig. De ska ringa mig i veckan och säga när skiten ska spelas in. Det kommer bli jättekul och jag hoppas jag blir omnämd i deras bloggar, som jag följer slaviskt.
Nu ska jag leta läxa igen! Förhoppningsvis så får jag lite bilder här snart. (Och en ny banner!)
Vill skaffa mig en till blogg. Jag har ju bara tre. Och de som fått adressen till en av dem har den inte till resten. Shucks to be u. Det värsta är att de har matrelaterade namn alla tre. Jag är en sån jäkla gris ibland.

Life's good

Länge sedan? Det har hänt mycket. Varit på LM.Cs konsert, pratat med LM.C, skakat hand med dem och Maya försökte ta livet av dem båda två för min skull (fortfarande inte förlåtit honom för det…), varit på klassresa till Niko, som är den VACKRASTE PLATSEN NÅGONSIN, seriöst, det var så vackert att jag knappt kunde andas. Missade SINCREAS skivsäljning, men hittade en affär där de GAV BORT GRATIS SAKER MED PIERROT. GRATIS HALVNAKEN AIJI. WIEE. Sen köpte jag en hel del med Pierrot också, och HIDE-T-SHIRT som var svindyr men orange och underbar.

 

Uhm. Sen var jag på SINCREAS konsert igår – jag är på för mycket konserter och musikevent, det tar död på min plånbok… Och seriöst, jag har aldrig varit på en så bra konsert förut. Bättre än LM.C. Bättre än Miyavi. De var otroliga. OCH KAZI. KAZI. Trummisen. Han sjöng ROCKET DIVE så likt hide att jag nästan blev tårögd. Gjorde till och med hides löjliga dans till. KAZIII ~

Men efter konserten lovade jag mig själv att jag inte skulle gå på fler konserter innan LM.C. Det höll ju länge. Var inte ens ute ur lokalen innan den här pojken skrek åt mig att gå på deras konsert. Han hade någon slags kostym på sig och såg ut som att han kom direkt från en hostclub. Vi pratade lite. Han försökte prata engelska. Jag försökte att inte skratta åt honom. Slutade med att jag köpte hans jäkla biljett, för att han flinade samma psychoflin som Takeru. Även om hans mun var mindre. Uh, så nu är det konsert nästa helg också... Jösses.

Ja, och sen kom SINCREAS manager och gav mig fullkomligt skamlösa erbjudanden. Så jag kommer få träffa dem. Jag är så lycklig ~


RSS 2.0